Kim Meinen

[by Kimos]
Kim Meinen

Mijn expertises:
Officemanagement, administratie,
klant support, technisch VA

Mijn WHY:
Hoi! Ik ben Kim, vrouw van, moeder van en een echte levensgenieter.

Misschien gek, maar door het afgelopen gekke jaar is mij nog duidelijker geworden wat ik écht belangrijk vind in het leven en dat is: mijn gezin met stip op nummer 1, goed doen voor een ander én plezier hebben in mijn werk.

En dat laatste, dát gun ik jou ook!!
Mijns inziens is het leven gewoonweg te kort om je bezig te houden met zaken die je niet leuk vindt en die je alleen maar energie kosten. Als je dat te lang doet, is de kans groot dat je je motivatie en focus verliest.

Door jou dit soort zaken uit handen te nemen creëer ik tijd, tijd waarin jij je volledig kunt focussen op jouw specialisme, klanten en zaken die jij belangrijk vindt.

Met deze systemen kan ik werken:
Exact online , superoffice, Office 365 , Gsuite, Canva, Zoom, Divi, Trello, Asana. Daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren als technisch VA en ga werken met Mailblue / Activecampaign, Learndash en WP fusion.

Mijn relevante opleidingen:
Online Business Bouwen van Natuurlijk Online, Officemanagement (Schoevers), Online marketing (NCOI NL Leert door), Projectmanagement (Schoevers), Eventmanagement (Schoevers, nog niet afgerond), Future proof assistant de Expert ( Future for Assistants)

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Men zegt over mij dat ik vriendelijk, daadkrachtig en hele slechte humor heb. Daarnaast ben ik een harde werker, stressbestendig en eerlijk.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Ik vind de ‘klik’ het allerbelangrijkste in een samenwerking. We moeten er gewoon allebei een goed gevoel bij hebben en daar mogen we wat mij betreft ook heel open en eerlijk in zijn. Daarnaast vind ik het prettig als jij een duidelijk doel voor ogen hebt en je aan afspraken houdt.

Ik ben per direct beschikbaar 😉

VA’s met vergelijkbare expertises:

Annemarie Oord

Annemarie Oord

Annemarie Oord[Annemarie Virtual Support]Mijn expertises:Website, Webshop, Online Academy's, Marketing funnelsWebsite:www.annemarievirtualsupport.nlE-mail:annemarie@annemarievirtualsupport.nl Mijn WHY:🕊 Vrijheid: ik wil vrij zijn in wanneer, hoe en waar ik werk....

Debbie Maail

Debbie Maail

Debbie Maail[Deb Virtual Support]Mijn expertises:Website, Webshop, Online Academy's, Marketing funnelsWebsite:https://www.debvs.nl/ E-mail:debbie@debvs.nl Mijn WHY:Ik geloof erin dat als je je hart volgt en de dingen gaat doen die jouw gelukkig maken dat je dan de...

Bianca Nooij

Bianca Nooij

Bianca Nooij[Nooij Support]Mijn expertises:Office support, WordPress website, Webshop via Woocommerce, Online Academie, Funnels, Canva Website:www.nooij-support.nl E-mail:info@nooij-support.nl Mijn WHY:Ik vind het heerlijk om mensen te ontzorgen zodat ze meer rust in...