Live Online Workshop
Zaterdag 16 januari
10.00 uur

Adverteren
op Facebook en Instagram

It’s your time to shine

Terwijl ik afgelopen maandag bezig was met het analyseren van de resultaten van de lopende advertentiecampagnes van mijn huidige klanten, zie ik dat de resultaten weer de pan uit rijzen en besef ik dat NU (in de ‘calm after the storm’ van de drukke decembermaand) een goed moment is om te adverteren…

En dus geef ik aanstaande zaterdag vanaf 10.00 uur een online workshop over adverteren op FB en Instagram.

Ik ga LIVE laten zien hoe je zelf een advertentie campagne opzet.

OOK krijg je als je je aanmeldt DIRECT toegang tot mijn online training: de basis van adverteren op Facebook en Instagram, hierin komt uiteraard ook een analyse en optimalisatie van je campagne aan bod.

Na de workshop ontvang je de opname.

EN zaterdag NA de workshop ontvang je mijn nieuwste eBook met daarin de belangrijkste aandachtspunten voor de inhoud van een succesvolle advertentie campagne.

Waarom moet ik voor deze workshop over adverteren op Facebook en Instagram juist bij jou zijn, Wendy?

Tot begin vorig jaar hielp ik mijn klanten vooral met het technisch realiseren van hun online programma’s.

Na het lanceren van die online programma’s (waarin ze veel geld investeerden), kwam de verkoop van hun programma’s echter bij de meesten niet van de grond, met veel teleurstelling en verdriet als gevolg.

Daar wilde ik wat mee..

Ik realiseerde me dat ik van nog meer toegevoegde waarde voor mijn klanten zou kunnen zijn (en mezelf direct zou kunnen terug verdienen) als ik ze ook zou kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

Ik investeerde in verschillende opleidingen bij onder andere Simone Levie, Virtual Flow, VA School, IMU, Wendy Kerssens en Birgit Luijk en focuste me in 2020 volledig op adverteren op Facebook en Instagram.

Ik deed heel veel ervaring op, zag wat wel en niet werkte en behaalde de resultaten voor mijn klanten.

Omdat ik steeds meer werk krijg aangeboden, en het alléén niet meer aankan, is mijn doel om in 2021 steeds meer online ondernemers zelfredzaam te maken en VA’s op te leiden (zodat zij vanuit de visie van Natuurlijk Online klanten kunnen ondersteunen).

Om die reden geef ik mijn kennis graag door en wil ik met deze workshop die wordt gecombineerd met mijn online programma (dat ik ook vorig jaar al verkocht) adverteren laagdrempelig voor iedereen beschikbaar maken.

Normaal betaal je voor ALLEEN de online training € 247,00.
Maar omdat jij NU moet beginnen met adverteren 😉 bied ik het hele pakket:

De online workshop op 16 januari

+ de opname van de workshop

+ de online training:
de basis van adverteren op Facebook en Instagram

+ mijn eBook
met daarin de belangrijkste aandachtspunten voor de inhoud van een succesvolle advertentie campagne

EENMALIG voor € 97,00 

(exclusief BTW)

0
    0
    Jouw winkelmand
    Je winkelmand is leeg