Marijn Driesen

[Marijn Driesen]

Marijn Driesen

Mijn expertises:
Online Marketing: Social media beheer (met name Instagram), e-mailmarketing, technische ondersteuning bij websites en Webinars.

Mijn WHY:
Ondernemen vanwaar uit ter wereld, toffe klanten helpen met de dingen die zij zelf niet willen/kunnen, niet meer voor een werkgever werken.

Met deze systemen kan ik werken:
Nagenoeg alle social media tools, ActiveCamaign/MailBlue, MailChimp, MailerLIite, Autorespond, WordPress/WPBakery/Elementor, Canva, WebinarGeek, Anchor FM, Trello, Mighty Networks, Moneybird, basis InDesign, Evernote en waarschijnlijk nog wel meer maar die schieten me zo snel niet te binen. Binnenkort komt Learndash er ook bij.

Mijn relevante opleidingen:
Geen VA opleiding, wel hier en daar losse trainingen op het gebied van online marketing.

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Vriendelijk, sociaal, betrouwbaar, loyaal, ontzorgend. Zorg dat mensen doen wat er gedaan moet worden op een vriendelijke en leuke manier. Verder doe ik wat ik beloof, kom afspraken na, haal deadlines en ben altijd eerlijk in wat ik wel en niet kan en wat ik wil en niet wil oppakken qua taken.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Heldere, eerlijke en open communicatie, iemand die zelf ook enigszins verstand heeft van diverse tools. Iemand die lekker veel werk wil uitbesteden en niet een paar uur per maand. Dat we van elkaar op aan kunnen en dat we weten wat er speelt in elkaars leven. Ik ben niet een ‘assistent’ maar gelijkwaardig aan de ondernemers waar ik mee werk. Ik zorg dat zij doen waar zij goed in zijn en ik pak op wat ze niet willen en kunnen doen zodat ze zich daar niet druk over hoeven te maken.

Ik werk zo nu en dan vanuit het buitenland.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Floortje van de Kerkhof

Floortje van de Kerkhof

Floortje van de Kerkhof[WORKFLOORonline]Mijn expertises: DTP&vormgeving (vormgeven e-books, nieuwsbrieven, magazines, folders, doorvoeren huisstijl), bouwen websites en het gehele inrichten van online ondernemingen.Website: https://www.workflooronline.nl/E-mail:...

Concieta van Belzen

Concieta van Belzen

Concieta van Belzen[ConVAbel]Mijn expertises:Technische ondersteuning v.w.b. email, websites enz.Website: https://www.concietavanbelzen.nl/ nog mee bezigE-mail: concieta@concietavanbelzen.nlMijn WHY:Ik wil dit gaan doen omdat ik van dit werk gelukkig wordt en daardoor...

Manon Hoonings

Manon Hoonings

Manon Hoonings[Social Lady]Mijn expertises:Social media beheer en adverteren (FB en Instagram)Website: https://www.social-lady.nl/E-mail: manon@social-lady.nlMijn WHY:De vrijheid en flexibiliteit dit je als ondernemer het is onbetaalbaar. Zeker met twee jonge kinderen...