Floortje van de Kerkhof

[WORKFLOORonline]
Floortje van de Kerkhof
Mijn expertises:
DTP&vormgeving (vormgeven e-books, nieuwsbrieven, magazines, folders, doorvoeren huisstijl), bouwen websites en het gehele inrichten van online ondernemingen.

Mijn WHY:
Ik wil weer de passie voelen zoals ik die vroeger bij het volleyballen had. Met passie en gedrevenheid iets doen, want dan sta ik in mijn kracht. Er weer toe doen, me niet minder voelen dan een ander.
De vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en veel thuis te kunnen werken is een van de redenen om als VA aan de slag te gaan. Deze flexibiliteit maakt dat ik heel doelgericht voor de klant kan werken en me kan focussen op zaken die op dat moment nodig zijn. Ik word gedwongen om mezelf te ontwikkelen en actie te gaan ondernemen om zowel mezelf als de klant te laten groeien.
De passie waarmee mijn klanten hun onderneming leiden, geven mij ook de energie om er samen vol voor te gaan. Samen met de klant een doel bepalen en behalen! Want stiekem houd ik nog steeds wel van winnen!

Met deze systemen kan ik werken:
Adobe Indesign, Illustrator &Photoshop, Canva, Microsoft Office, Laposta, Trello, WordPress, Divi, En nu in opleiding om specialist te worden op het gebied van online onderneming, waarin de systemen Woocommerce, Wpfusion, Learndash, Active Campaing/Mailblue uitgebreid behandeld worden.

Mijn relevante opleidingen:
Online Business Bouwen bij NatuurlijkOnline, Start een succesvolle business als virtual assistant bij VASchool, WordPress Websites bij GMI Designschool, DTP Professional bij GMI Designschool.

Mijn persoonlijkheid zou ik zo omschrijven:
Ik ben een nuchtere Brabantse harde werker. Praktisch en onderzoekend. Gedreven en enthousiast, die zich kan vastbijten om het gewenste resultaat te bereiken. De voldoening na het creëren van iets moois, een doel bereiken, daar word ik blij van.
Sportief en familiemens. Ik val niet op, sta niet snel vooraan, een stille genieter. En ik houd van carnaval, thee en snoepen…

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:
Respect en waardering voor elkaar, door samen te werken kan je elkaar helpen en van elkaar leren. Ik vind het fijn als mensen al een beetje weten wat ze willen en niet te chaotisch. Ik houd van een informele (brabantse) sfeer, met wat humor.

Ik ben bescheiden en laat niet direct het achterste van mijn tong zien, maar geef me wat tijd en vertrouwen en je hebt aan mij een betrouwbare partner.

VA’s met vergelijkbare expertises:

Annemarie Oord

Annemarie Oord

Annemarie Oord[Annemarie Virtual Support]Mijn expertises:Website, Webshop, Online Academy's, Marketing funnelsWebsite:www.annemarievirtualsupport.nlE-mail:annemarie@annemarievirtualsupport.nl Mijn WHY:🕊 Vrijheid: ik wil vrij zijn in wanneer, hoe en waar ik werk....

Debbie Maail

Debbie Maail

Debbie Maail[Deb Virtual Support]Mijn expertises:Website, Webshop, Online Academy's, Marketing funnelsWebsite:https://www.debvs.nl/ E-mail:debbie@debvs.nl Mijn WHY:Ik geloof erin dat als je je hart volgt en de dingen gaat doen die jouw gelukkig maken dat je dan de...

Bianca Nooij

Bianca Nooij

Bianca Nooij[Nooij Support]Mijn expertises:Office support, WordPress website, Webshop via Woocommerce, Online Academie, Funnels, Canva Website:www.nooij-support.nl E-mail:info@nooij-support.nl Mijn WHY:Ik vind het heerlijk om mensen te ontzorgen zodat ze meer rust in...